понеділок, 20 травня 2013 12:36

Нардепи поїхали до Кабміну шукати Захарченка

Нардепи поїхали до Кабміну шукати Захарченка
Фото: mvs.gov.ua

Група нардепів поїхала до Кабінету Міністрів, аби на засіданні уряду вимагати від міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка розслідування побиття журналістів 18 травня в Києві.

Як повідомляє кореспондент, кілька нардепів від трьох опозиційних фракцій намагалися пройди до МВС, аби розшукати міністра, однак через 10 хвилин вони вийшли, та пояснили, що їх не пустили до приймальні.

"Ми не змогли потрапити навіть до приймальні, очевидно, що побиття журналістів — частина сценарію влади", - наголосив "свободівець" Ігор Мірошниченко. Він додав, що разом із Андрієм Іллєнком їдуть до КМУ, де, як їм пояснили, знаходиться Захарченко.

"Міністр Захарченко зараз присутній на засіданні Кабміну, думаю, що якщо ми туди поїдемо, то буде краще, бо там навіть є прем'єр-міністр Азаров", - додав він.

Водночас, декілька депутатів лишилися чекати міністра, зокрема Ірина Геращенко, Леся Оробець, Арсен Аваков. Також, під МВС продовжується мітинг журналістів, які вимагають притягнення до відповідальності усіх причетних до побиття журналістів.

Вони також вимагають притягнути до відповідальності тих правоохоронців, які були присутні під час побиття, однак не запобігли цьому, і не затримали нападників. Журналісти також збирають підписи під зверненням до Захарченка про відповідальність правоохоронців.

Нагадаємо, 18 травня журналістку "5-го каналу" Ольгу Снісарчук та фоторепортера "Коммерсантъ" Влада Соделя побили біля Софійської площі "невідомі характерної зовнішності".

Зараз ви читаєте новину «Нардепи поїхали до Кабміну шукати Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути