четвер, 16 травня 2013 14:36

"Регіонали" вимагають від Немирі пояснень по офшорах

"Регіонали" вимагають від Немирі пояснень по офшорах
Фото: newzz.in.ua

Депутати від Партії регіонів, що входять до Комітету Верховної Ради з євроінтеграції, вимагають від голови цього Комітету Григорія Немирі пояснень з оплати послуг іноземних ЗМІ з офшорних рахунків.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Інна Богословська, коментуючи відповідний депутатський запит з її підписом, Ірини Бережної та Олени Нетецької.

"Ми звернулися з офіційним депутатським запитом до пана Немирі, щоб він дав своє особисте пояснення дійсно він розпоряджався офшорними рахунками і оплачував послуги ЗМІ за кордоном? І дійсно він витратив 70 тисяч доларів на перельоти з невідомих джерел. Нехай розповість про ці джерела" , - зазначила Богословська.

За її словами, депутати від ПР не брати участь у засіданні Комітету з євроінтеграції до отримання пояснень від Григорія Немирі з цього питання. "Ми поставили умову: якщо він очолює Комітет ВР з євроінтеграційній політиці, то сам повинен відповідати стандартам європейських політиків, бути гранично чесним, порядним і законослухняним", - зазначила Богословська.

При цьому вона не виключила зняття Немирі з посади голови Комітету, якщо він не надасть пояснень.

Водночас нардеп зазначила, що навіть у разі відставки Немирі з цієї посади квота на призначення голови Комітету з євроінтеграції все одно залишиться за фракцією "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вимагають від Немирі пояснень по офшорах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути