середа, 08 лютого 2012 16:20

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Розцінки на перекуповування депутатів впали – політолог

Розцінки на перекуповування депутатів впали – політолог

Політолог Володимир Фесенко сумнівається, що розслідування нардепа Романа Забзалюка про підкуп "тушок" матиме правові наслідки.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Є рішення Конституційного суду. Оскільки це робилося не за участю правоохоронних органів, самотужки, а запис вівся на мобільному телефоні, то доказом це не буде. Відповідно, навряд чи хтось буде проводити розслідування. Це, скоріше, піар-новина. Вона принесе певні дивіденди керівництву фракції", - зазначив експерт.

Фесенко припускає, що натхненником і організатором цієї спецоперації виступив лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Президент особисто попросив: Дай мені більше, максимально" - Як заманюють "тушок"

"Я не маю доказів, але є великі підозри. Хто ще міг таке придумати та організувати? Людина, яка знаходиться в опозиції, але має спецслужбівське минуле і відповідний спосіб мислення. Якийсь певний ефект від цієї операції є – з'явилася топ-новина. Але вона лише на певний час. Ніякої сенсації тут немає. Про саме явище підкупу давно знали", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк лише вдавав із себе "тушку" заради розслідування

"Мене здивувало, що йому дали так мало грошей. Ігоря Рибакова енд компані це мало б насторожити. Нещодавно на круглому столі Олесь Доній розповідав парламентські чутки, скільки кому платили у 2007 році за перехід, у 2010-му. Розцінки впали. Історія із Забзалюком це підтверджує", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Розцінки на перекуповування депутатів впали – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути