середа, 08 лютого 2012 15:24

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Янукович хоче позбутися Партії регіонів?

Янукович хоче позбутися Партії регіонів?

Під час проведення розслідування нардеп Роман Забзалюк з'ясував, що влада має намір фальшувати парламентські вибори та продовжувати дискредитацію "Батьківщини".

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

"Кримінальна олігархія буде намагатися у будь-який спосіб зберегти себе у владі і спробувати добудувати злочинну кримінальну антинародну диктатуру. Адже це, на їхню думку, єдиний варіант, щоб уникнути справедливої відповідальності за нещадне пограбування країни, приниження і зубожіння громадян, перетворення населення, образно кажучи, у кріпацький придаток до цитаделі бандитського світу "Межигір'я", - зауважив депутат.

Забзалюк пояснив, що у влади є різноманітні варіанти фальсифікації виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про справжні наміри Забзалюка знали тільки кілька однопартійців - Соболєв

"Як безпосередньо в день голосування з використанням адмінресурсу та підконтрольних йому членів окружних та дільничних виборчих комісій, так і після виборів, спробувавши сформувати у Верховній Раді всупереч волевиявлень виборців нову-стару так звану пропрезидентську більшість. Звісно, за рахунок заздалегідь підкуплених кандидатів у депутати по усьому політичному спектру. Більш того, вождь режиму кримінальної олігархії та його найближче оточення у своєму прагненні залишитись будь-якою ціною при владі ладен віддати на поталу навіть своє дітище – Партію регіонів. Так би мовити: "Сповна використали – пора міняти на іншу личину", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче позбутися Партії регіонів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути