середа, 08 лютого 2012 13:13

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Забзалюк запевнив, що "поправляв здоров'я" не за рахунок "тушок"

Забзалюк запевнив, що "поправляв здоров'я" не за рахунок "тушок"

Народний депутат Роман Забзалюк спростував інформацію про те, що отримав гроші від керівника групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова на лікування.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Хочу відразу спростувати ті маніпуляції та дезінформації, що миттєво були вкинуті та розкручені у ЗМІ представниками групи зрадників про небажання моїх соратників допомогти із лікуванням", - сказав політик.

"Якраз я особисто вдячний Турчинову, Кожем'якіну, Кириленку, Пашинському та іншим моїм соратникам, які надали посильну допомогу, що дало мені можливість поправити здоров'я для подальшої боротьби. Хочу вас запевнити, що жодного відношення до цих питань група "тушок" апріорі немає", - додав Забзалюк.

Раніше він сказав, що фактично не виходив із фракції БЮТ-"батьківщина", а лише формально перебував в групі "Реформи заради майбутнього", щоб викрити схему переманювання "тушок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк лише вдавав із себе "тушку" заради розслідування

Забзалюк подякував своїм соратникам, які знали про "розслідування" і попросив вибачення перед тими, кому не міг повідомити про мету переходу до групи "Реформи заради майбутнього".

Політик також зауважив, що Тимошенко знала про проведення керівництвом БЮТ-"Батьківщини" такої операції з викриття корупції у парламенті.

Зараз ви читаєте новину «Забзалюк запевнив, що "поправляв здоров'я" не за рахунок "тушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути