середа, 08 лютого 2012 12:58

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Забзалюк лише вдавав із себе "тушку" заради розслідування

Забзалюк лише вдавав із себе "тушку" заради розслідування

Народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Роман Забзалюк фактично не виходив із фракції, а лише формально числився в групі "Реформи заради майбутнього".

Про це він сказав на прес-сконференції у середу.

За словами депутата, керівництву партії "Батьківщина" стало відомо про підготовку фальсифікації на виборах та спробу дискредитації цієї політичної сили, тому було прийнято рішення провести розслідування.

На прес-конференції включили аудіозапис розмови Забзалюка із керівником групи "Реформи заради майбутнього" Ігорем Рибаковим.

"Перше - фінансове питання. Ми вирішуємо. Є два момента. Отримуєш тільки разово, невеликий аванс. Друге — отримуєш разово, а потім кожен місяць. Впевнений в тому, що голосувати карткою — це твоя робота. Можна підстрахуватися", - сказав чоловік, голос якого схожий на Рибакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Реформах заради майбутнього" здивовані приходом Забзалюка

Забзалюк повідомив, що "тушкам" пропонували по 500 тисяч доларів за перехід. Потім кожен місяць платили 20-25 тисяч. Він також розповів, що отримав від Рибакова 450 тисяч.

"Стосовно грошей, який надав мені пан Рибаков, очевидно як прямий спонсорський внесок у посилення боротьби з діючим режимом, що можу вас запевнити, що вони неодмінно будуть направлені на роз'яснювально-пропагандійну роботу cеред мешканців однієї з областей на півдні Україні, підготовку опозиційних сил регіону до участі у виборчій боротьби та недопущення фальсифікацій результатів виборів", - пояснив Забзалюк.

Депутат повідомив, що ідея проведення такого розслідування належало керівництву "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кириленко досі не вірить, що Забзалюк вийшов із фракції: для нас це шок

Нагадаємо, що наприкінці минулого року спікер Володимир Литвин заявив, що Роман Забзалюк вийшов з фракції "БЮТ-Батьківщина" і вступив до групи Рибакова "Реформи заради майбутнього". Самого Забзалюка тоді в парламенті не було.

Зараз ви читаєте новину «Забзалюк лише вдавав із себе "тушку" заради розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути