середа, 08 лютого 2012 15:10

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

У "Регіонах" заяви Забзалюка назвали "казками" і "методами КГБ"

У "Регіонах" заяви Забзалюка назвали "казками" і "методами КГБ"

У Партії регіонів стурбовані тим, що в Україну повертаються методи КДБ.

Про це заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов, коментуючи журналістам спецоперацію Романа Забзалюка щодо впровадження в депутатську групу "Реформи і порядок".

Єфремов підкреслив, що якщо народному депутату стає відомо про порушення закону, він повинен довести до відома відповідних органів, в цьому випадку - Генеральну прокуратуру.

"Тому треба йти не на прес-пойнт до журналістів і розказувати якісь казки, а потрібно написати заяву в Генеральну прокуратуру, а потім виходити до журналістів і казати: "Я написав відповідну заяву, я маю моральне право сьогодні озвучити ці речі". Це перше. Друге. Я ще раз хочу підкреслити найголовніше: мені неприємно, що серед депутатів опозиційних фракцій постійно відбуваються якісь неприємні конфлікти, в яких вони один одного звинувачують у чомусь і навішують один одному ярлики. І найголовніше, і найстрашніше - це те, що ви сказали, що до сесійної зали починають повертатися методи роботи КДБ. Мені тут щось незрозуміло", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про справжні наміри Забзалюка знали тільки кілька однопартійців - Соболєв

Нагадаємо, Забзалюк сьогодні заявив, що ніколи не виходив з "Батьківщини", а членом депутатської групи "Реформи заради майбутнього" став, щоб провести розслідування, довести і припинити провокації проти опозиції. При цьому він продемонстрував аудіозаписи, на яких чути голоси, схожі на Забзалюка і лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кириленко досі не вірить, що Забзалюк вийшов із фракції: для нас це шок

В ході розмови Забзалюку запропонували гроші за його перехід і діяльність проти Батьківщини: "За продаж своєї совісті пропонуються скажені гроші. Мова йде про суму в розмірі $ 500 000 відразу, потім щомісячна зарплата 20-25 тисяч, плюс надбавки за активну брехня проти опозиції". За словами Забзалюка, він отримав $ 450 тис.

Зараз ви читаєте новину «У "Регіонах" заяви Забзалюка назвали "казками" і "методами КГБ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути