пʼятниця, 24 грудня 2021 12:51

Рівненські депутати пропонують карати за "пропаганду гомосексуальності й трансгендерність"

Рівненські депутати пропонують карати за "пропаганду гомосексуальності й трансгендерність"
За пропаганду педофілії, гомосексуальності або трансгендерності парламентарі пропонують штрафували людей на 17 тис. грн. Фото: pixabay.com

Рівненська обласна рада ухвалила 23 грудня звернення до Верховної Ради, у якому висловила підтримку законопроєкту, що передбачає штрафи за "пропаганду педофілії, гомосексуальності й трансгендерності".

За звернення проголосували 49 депутатів, троє - не голосували, повідомляє пресслужба облради.

"З огляду на численні звернення наших виборців щодо зростання тенденції публічної пропаганди аморальних відхилень від конституційної норми сім'ї, звертаємося з проханням підтримати закон", - заявив автор ініціативи депутат від групи "За майбутнє" Андрій Петохін.

Законопроєкт 19 листопада подали четверо нардепів фракції "Слуга народу" спільно із членом депутатської групи "За майбутнє" Віктором М'яликом, обраним на округу на Рівненщині.

Під пропагандою гомосексуальності депутати розуміють публічне використання продукції, що містить ЛГБТ-символіку, промови, вигукування гасел, демонстрацію плакатів, публічний заклик чи рекламу участі в стосунках сексуального характеру між людьми однієї статі.

Ініціатори законопроєкту додали сюди публічну демонстрацію стосунків сексуального характеру між людьми однієї статі або виготовлення, розповсюдження, демонстрацію фільмів, що містять кадри таких стосунків. Закон набуває чинності з дня, наступного за днем опублікування. Кабмін має в тримісячний термін привести нормативно-правові акти у відповідність із цим законом.

За пропаганду педофілії, гомосексуальності або трансгендерності парламентарі пропонують штрафували людей на 17 тис. грн, якщо порушення зафіксоване вперше, і на 51 тис. грн, якщо повторно. Для юридичних осіб покарання вище: 51 тис. грн і 85 тис. грн відповідно. Для посадовців передбачили штраф 85 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанці поставили діагноз "гомосексуальність" під час візиту до гінеколога

У Канаді 8 грудня на законодавчому рівні заборонили так звану конверсійну терапію. 7 січня набудуть чинності покарання за примусову зміну сексуальної орієнтації людини в бік гетеросексуальності.

Зараз ви читаєте новину «Рівненські депутати пропонують карати за "пропаганду гомосексуальності й трансгендерність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути