субота, 07 лютого 2015 16:50

Росія не збирається ні з ким воювати, але і в умовах напівокупації жити не буде - Путін

Росія не збирається ні з ким воювати, але і в умовах напівокупації жити не буде - Путін
Володимир Путін Фото: sem40.ru

Росію не влаштує світопорядок з одним безумовним лідером, який вважає, що йому можна все, а іншим тільки те, що він дозволить. Про це заявив президент РФ Володимир Путін.

"З приводу того, що проти нашої країни ведеться війна. Війни, слава богу, немає. Але, точно абсолютно, є спроба стримати наш розвиток різними засобами, є спроба "замилити" існуючий, що склався за останні десятиліття після розвалу Радянського Союзу світопорядок на чолі з одним безумовним лідером, який хоче в якості такого і залишитися", - сказав Путін на з'їзді ФНПР в Сочі.

Президент додав: "Вважаючи, що йому можна все, а іншим потрібно те тільки, що він дозволить, і тільки в його інтересах. Такий світопорядок Росію ніколи не влаштує".

Путін також заявив, що антиросійські санкції завдають певної шкоди Росії, проте не можуть бути ефективні відносно такої країни, як РФ.

"Ті спроби, які робляться, в тому числі з так званими санкціями, зрештою, я думаю, що вони нікому радості не принесуть", - сказав він.

Глава держави додав: "Щодо такої країни, як наша, вони точно не можуть бути ефективними, хоча завдають нам певні збитки та шкоду, і ми повинні це зрозуміти і, розуміючи це, повинні підвищувати свій рівень суверенітету, в тому числі у сфері економіки".

Також він заявив, що Росія не має наміру ні з ким воювати, але й не хоче жити в умовах напівокупації.

"Якщо комусь це подобається, і він хоче жити в умовах полуоккупціі, ми цього робити не будемо. Але ми і воювати ні з ким не збираємося, ми збираємося з усіма співпрацювати", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Росія не збирається ні з ким воювати, але і в умовах напівокупації жити не буде - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути