понеділок, 09 червня 2008 14:27

Рибаков "кришує" контрабанду та фірму Балоги - БЮТ

Завтра на міжпартійному з"їзді БЮТ ми розглянемо питання щодо подальшого перебування Ігоря Рибакова в нашій фракції

Про це повідомив народний депутат від фракції БЮТ Володимир Бондаренко, відповідаючи на питання, чи будуть депутати Блоку Юлії Тимошенко розглядати питання про виключення Рибакова з фракції у зв"язку з його виходом із коаліції.

"Уже дуже давно спостерігалася специфічна діяльність Рибакова, який, не маючи ніякої посади в Секретаріаті Президента, має там свій власний робочий кабінет. Він свого часу створив церківку Московського патріархату у Верховній Раді, що викликало, як мінімум, питання представників інших конфесій. Сьогодні Рибаков фактично займається контрабандою. Він створив організацію "Контрабанда стоп", яка нібито має боротися з цим явищем, але насправді, він кришує контрабанду та фірму "Барви" Віктора Балоги, машини якої після приходу нового керівництва митної служби, не однин раз затримували на західному кордоні. Що стосується Бута, то говорять, що він закінчував спеціальні військові учбові заклади, тому його вихід із фракції дуже вдало збігся з від"їздом Ющенка на переговори з Медведєвим", - резюмував нардеп, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Рибаков "кришує" контрабанду та фірму Балоги - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути