неділя, 15 серпня 2010 16:21

"Регіони" намагаються вибити у Тимошенко ресурсну базу - Карасьов

"Регіони" намагаються вибити у Тимошенко ресурсну базу - Карасьов

Обшуки у офісі Кримської республіканської партійної організації "Батьківщини" мають на меті підірвати ресурсну базу БЮТ на півострові.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

"Це просто спроба вдарити по фінансуванню "бютівської" бази в Криму. Тому що ресурс опозиційної діяльності в Криму забезпечується завдяки Андрію Сенченку і частково колишньому міністру праці Людмилі Денисовій. Сенченко - ресурсно забезпечений гравець від фінансів до медіа, телебачення "Чорноморка". Тому це спроба обмежити опозиційні можливості Сенченка, який до того ж є міністром фінансів в опозиційному уряді Юлії Тимошенко", - зазначив експерт.

На думку Карасьова влада не збирається саджати когось зі своїх опонентів.

"Щодо стосується Сенченка, то я б говорив поки що про намагання відвернути його від активної опозиційної діяльності на користь Тимошенко", - переконаний Карасьов.

Карасьов вважає, що влада діє настільки рішуче проти своїх противників ще й за рахунок розчарованості суспільства у опозиції.

"Коли вони розуміють, що сьогодні розчарування іде не тільки відносно влади, а й відносно опозиції імені Тимошенко. Тому якогось випадкового героїчного піару вони не отримають. Якщо було б таке, навряд чи Партія регіонів так сміливо і рішуче діяла Тут можна діяти більш наполегливо і навіть нагло", - підкреслив політолог.

На думку експерта, навіть, якщо влада поміняється, то вона може й надалі використовувати настрої суспільства для продовження репресій проти опонентів.

"Якщо це буде демократична зміна, то все забудеться, як дурний сон і країна вийде на шлях демократії і мінімальної законності. А якщо знову буде запит на сильну руку, і якщо в суспільстві будуть процвітати настрої покарання кого-небудь за що-небудь, то це буде використовуватися переможцями для того, щоб випускати пару невдоволення людей", - зазначив Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" намагаються вибити у Тимошенко ресурсну базу - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути