Ексклюзиви
середа, 11 серпня 2010 13:30

Кримський офіс "бютівців" захопили замасковані "грубіяни" з СБУ

Кримський офіс "бютівців" захопили замасковані "грубіяни" з СБУ

Дві години тому група озброєних співробітників СБУ та "Альфи" у масках увірвались до будівлі, де знаходяться приймальні депутатів від БЮТ Андрія Сенченка, Сергія Веліжанського та офіс Кримської республіканської партійної організації "Батьківщини".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав сам Сенченко.

"Вони намагаються проводити незаконний обшук. Його мотиви надумані. Шукають підприємство "Сучасні інформаційні технології", якого тут немає, про що їх офіційно повідомили. Воно знаходиться в іншій будівлі. Але перед ними поставлена задача – будь-якою ціною провести обшук в офісі народного депутата. Замовник цього – Віктор Янукович. Йому не подобається, що в країні є опозиція. Він хоче всім закрити рота", - зауважив він.

За словами депутата, до будівлі не пустили групу депутатів Верховної Ради Криму, які прийшли на нараду, та журналістів.

"Також вони не пустили мого помічника, який є адвокатом. Обмежують моє і моїх співробітників пересування, застосовують силу. Коли я намагався зайти до робочого приміщення, вони мене виштовхували. Ще й грубіянять", - зазначив Сенченко.

"Бютівець" розказав, що вже офіційно повідомив про цю подію оперативного чергового СБУ, а також звернувся до прокуратури, але поки відповідної реакції не отримав.

Зараз ви читаєте новину «Кримський офіс "бютівців" захопили замасковані "грубіяни" з СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути