субота, 24 травня 2008 13:08

Регіонали і БЮТ найбільше купують голоси киян

Прокурор Києва Євгеній Блажівський 22 травня заявив, що найбільша кількість кримінальних справ за фактом підкупу виборців на виборах до Київради порушено відносно агітаторів БЮТ і Партії регіонів.

"На сьогоднішній день порушені кримінальні справи відносно осіб, що проводили агітацію за БЮТ. В одному випадку нами зафіксована роздача 25 тис. грн, а в другому випадку - майже 20 тис. грн", - повідомив Блажівський. За його словами, в обох випадках кожний з виборців, який погодився проголосувати за БЮТ, одержував по 300 грн і 200 грн відповідно. Крім того, прокуратура за матеріалами СБУ порушила кримінальні справи відносно осіб, що проводили агітацію за Партію регіонів, що супроводжувалася підкупом виборців. "В одному випадку було 600 продовольчих пакетів, а в іншому фігурували гроші, які передбачалося видавати в такий спосіб: 100 грн відразу й ще 150 грн, коли буде підтвердження голосування на мобільному телефоні", - розповів Євгеній Блажівський.

"Я розцінюю це як провокацію й хотів би ознайомитися з такими матеріалами, якщо вони, звичайно, існують, оскільки ні заяв, що ні відповідають актів у київську організацію Партії регіонів поки не надходило, - заявив кандидат у мери Києва від Партії регіонів Василь Горбаль.

"Наші опоненти спеціально організовують підкуп від імені нашого блоку для того, щоб дискредитувати нас",- вторить йому лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова, повідомляє Реальна політика.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали і БЮТ найбільше купують голоси киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути