вівторок, 05 червня 2012 01:12

Регіонали привезли своїх "бійців" до Верховної Ради - КУПР

Регіонали привезли своїх "бійців" до Верховної Ради - КУПР
Фото: odnako.org

Увечері 4 червня до Верховної Ради України стягуються значні сили від Партії регіонів, повідомляють у громадській організації "Коаліція учасників Помаранчевої революції".

"Уже зараз парк оточили патрулі ППС, біля парку знаходяться п'ять "Богданів" з "Беркутом" і десять "Газелей" з озброєними бійцями внутрішніх військ", - цитує прес-служба КУПР слова голови правління організації Сергія Мельниченка.

"На даний момент п'ять колон спортсменів по 100 чоловік чекають біля пам'ятника Ватутіну, ще кілька колон рухаються від метро "Арсенальна". Встановлено десять біотуалетів.

КУПР з посиланням на свої джерела повідомляє, що вночі будуть встановлені більше сотні наметів по периметру Ради, відгородженому сталевим парканом.

"Формально вони належать "Молодим регіонам", насправді біля наметів метушаться найняті за кругленьку суму колишні спортсмени, кримінальні елементи, співробітники охоронних фірм і люмпени".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада не пускає людей з регіонів у Київ на захист української мови - "Батьківщина"

Також в організації звертають увагу, що спорудження "наметового бастіону" знаходиться під охороною спецпідрозділів міліції та внутрішніх військ МВС.

"Бійці "Беркута", які люто розганяють виступи опозиційних організацій і трощать опозиційні намети, на цей раз виявляють неймовірну солідарність з криміналітетом від ПР", - зазначають активісти.

Нагадаємо, 24 травня опозиція заблокувала ложу президії і трибуну Верховної Ради, щоб не допустити прийняття закону про мови. Опозиціонери зірвали розгляд проекту закону про державну мовну політику. Після 19:00 біля ложі президії почалися сутички, в результаті переросли у справжню масову бійку. Спікер парламенту закрив пленарне засідання. Опозиціонери потіснили депутатів від влади. Кілька ударів отримав автор законопроекту про мови Вадим Колесніченко. "Битва за мову" тривала близько 10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ухвалення мовного закону зупинила не бійка, а кров людини - "бютівець"

Пізніше стало відомо, що Блок Литвина, як і опозиція, відмовився голосувати за законопроект. Спікер парламенту навіть запропонував розпустити Верховну Раду, якщо депутатам не вдається знайти спільну мову. Регіонали у відповідь запропонували спікеру скласти повноваження.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали привезли своїх "бійців" до Верховної Ради - КУПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути