субота, 26 січня 2013 16:19

"Регіонал": суд Гамбурга довів, що Тимошенко - співучасниця злочинів Лазаренка

"Регіонал": суд Гамбурга довів, що Тимошенко - співучасниця злочинів Лазаренка
Володимир Олійник Фото: ipress.ua

Суд Гамбурга фактично довів, що Юлія Тимошенко є співучасницею корупційних злочинів Павла Лазаренка. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник, виступаючи в ефірі програми "Шустер-live".

"У минулому році прем'єр-міністр України Микола Азаров дає кореспондентам Німеччини інтерв'ю і каже, що він посилається на рішення американського суду і стверджує, що Юлія Тимошенко є співучасницею корупційних злочинів Павла Лазаренка. Юлія Тимошенко подає до суду, і федеральний суд Гамбурга розглядає позов. Перше, що попросила Юлія Тимошенко, - визнати слова, які сказав Микола Азаров, посилаючись на рішення суду, неправдивими, спростувати їх, заборонити поширювати неправдиву інформацію і стягнути з нього 300 тисяч євро", - нагадав Олійник, якого цитує прес-служба партії.

"Яке ж рішення виніс суд? А суд виніс рішення - три судді, які не викликають сумнівів, це голова суду і два судді Гамбурга, написали: перше – дійсно, в рішенні суду американського, воно вже надруковане, Тимошенко визначається як співучасниця корупційних дій, а тому підстав спростовувати правдиву інформацію немає. І далі - відмовити у стягненні 300 тисяч, бо нема підстав. Але коли тут Юлія Тимошенко пише, що за рішенням того ж суду, американського, вона не притягнута до кримінальної відповідальності, на відміну від Лазаренка, суд цей зазначає чітко: Юліє Володимирівно, суд приймав за юрисдикцією американською, а ви громадянка України, і він не давав вам оцінки, але це не значить, що ви не винувата", - пояснив політик.

"Жодного разу Юлія Тимошенко не дала ніяких пояснень. Це її право як людини. Але я не думаю, що це красить її як політика", - наголосив він.

Олійник також додав, що небажання Тимошенко, щоб цю справу розглядали у суді, свідчить, що їй є що приховувати.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал": суд Гамбурга довів, що Тимошенко - співучасниця злочинів Лазаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути