субота, 26 січня 2013 08:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У ГПУ запевняють, що зібрали достатньо доказів вини Тимошенко

У ГПУ запевняють, що зібрали достатньо доказів вини Тимошенко
В основу обвинувачення лягли факти, зібрані з 1996 по 2003 рік - ГПУ. Фото: thekievtimes.com

Генпрокуратура зібрала достатньо доказів причетності Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня і вони будуть надані громадськості та суду.

Про це в ефірі Першого національного телеканалу заявив начальник Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури Андрій Курись.

"Мотив цього злочину  обумовлений  тими доказами, які ми маємо. Це і покази свідків, це аналіз господарської діяльності компаній, які колись належали Щербаню. Тому говорити про те, що не встановлено мотив, я не можу. У нас  достатньо доказів того, що мотив існує і він був саме такий – конфлікт бізнес-інтересів", - запевнив  він.

Курись також підкреслив, що розслідування цього злочину не припинялося ніколи.

"Може бути, у певний період часу через суб'єктивні чи об'єктивні фактори воно призупинялося. Але слідча група, яка працювала із 1996 по 2003 рік, поклала ту основу, завдяки якій ми у майбутньому змогли розкрити цей злочин. Аналіз документів, допити сотні свідків дозволили нам констатувати, що ми зібрали достатню доказову базу для того, щоби говорити про те, що Тимошенко причетна до цього злочину", - наголосив представник ГПУ.

Він додав: "Ці докази будуть надані до суду, який буде їх досліджуватися. Всі докази будуть доступні громадськості, суду та захисту Тимошенко".

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ запевняють, що зібрали достатньо доказів вини Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

111

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути