субота, 26 січня 2013 07:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов: Влада зачищає собі поле перед виборами

Турчинов: Влада зачищає собі поле перед виборами
Олександр Турчинов. Фото: segodnya.ua

Влада зачищає усіх конкурентів на президентських виборах.

Про це в ефірі Першого національного каналу сказав Олександр Турчинов.

Коментуючи нову справу Юлії Тимошенко та висунуті обвинувачення Генпрокуратури, він наголосив: "Кузьмін – це інструмент президента Януковича, який виконує конкретні президентські замовлення. Як і інші працівники прокуратури.  І потім, коли прийде час, вони скажуть, що виконували наказ. Але  виконання злочинного наказу – це злочин".

Політик додав: "Що відбувається зараз. У нас завершилася парламентська виборча кампанія і розпочалася президентська. І чинний президент хоче розчистити собі поле. Він розуміє, що рано чи пізно, Європейський суд почне виносити свої рішення щодо того, що відбувалося у Печерському суді, в інших судах. Вони це розуміють. І саме тому, щоби не виконувати рішення Євросуду, вони і висувають такі страшні, аморальні, цинічні звинувачення. Вони скажуть: "Ну як ми можемо випустити Тимошенко по газовій справі, може ми там щось і помилилися, але ж вона звинувачується у вбивстві. Ну як можна вбивцю випускати на волю?".

Турчинов також нагадав, що наразі проходить слідство щодо ще двох "бютівців"- захиснику Тимошенко Сергію Власенку, і представнику її інтересів у Європі Григорію Немирі.

"Іде зачистка. Вони прийняли рішення: за півроку зачистити своїх опонентів, всіх, хто їм заважає і через рік вони скажуть: ми готові до чесних виборів", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Влада зачищає собі поле перед виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути