середа, 28 грудня 2011 09:52

"Регіонал" розповів, як Янукович зробив мужній крок і "кинув уряд під танк"

"Регіонал" розповів, як Янукович зробив мужній крок і "кинув уряд під танк"

У Партії регіонів знають, що люди "бідують", але просять ще потерпіти.

Як сказав в ефірі 5 каналу народний депутат від ПР Василь Кисельов, влада усвідомляє, що проводить непопулярні реформи, але іншого виходу не бачить.

"Чому виходять чорнобильці, чому виходять афаганці? От наприклад Німеччина... вони кожного місяця підвищуватимуть пенсійний вік, у них вже 65 років, буде 67 і в жінок, і в чоловіків. У нас же повстали проти того, щоб підвищити пенсійний вік. Я розумію, що не подобається це, але іншого виходу немає", - переконаний він.

Пояснюючи, чому люди більш за все не довіряють саме законодавчій гілці влади, Кисельов наголосив: "Низка виборів спонукали політиків вдаватися до такого дуже ганебного способу завоювання довіри виборців, як приймати популярні закони, які людям подобаються".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада відстоює інтереси багатих

"Регіонал" запевнив, що сьогодні влада розуміє, що через непопулярні реформи втрачає рейтинг, та у неї немає вибору.

"Всі розуміють, і Янукович розуміє, що ми втратимо, коли будемо проводити непопулярні реформи, але без цього не можна. Він зробив мужній крок і уряд кинув під танк тим, що ми ці непопулярні реформи робимо. Але по іншому просто не можна. Ми мусимо цей складний період пережити. Тому частина людей розуміє, що важко і готові ще потерпіти, щоб можна було все ж досягти якогось рівня підйому економіки", - переконаний нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко опинився в ролі "цапа відбувайла" - Гарань

Кисельов знає, що люди в Україні сьогодні живуть погано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цей рік радше виправдав прогнози песимістів

"А якщо подивитися уважно, так люди живуть погано. Я сьогодні мені говорити, що у нас все нормально — я не скажу ніколи, я буду виглядати смішно перед людьми. Ми живемо ще досить погано. Більшість людей сьогодні бідує. Ми це розуміємо. Ми зробимо все, не дивлячись на те перед виборами це, чи ні", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів, як Янукович зробив мужній крок і "кинув уряд під танк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути