Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 15:40

Гриценко розповів, що до бюджету "злодійкувато" включили норму про скасування пільг

Гриценко розповів, що до бюджету "злодійкувато" включили норму про скасування пільг

Нардеп Анатолій Гриценко заявив, що в проекті бюджету на 2012 рік, який уряд зареєстрував у Верховній Раді, у прикінцеве положення включена антиконституційна норма, якою зупиняється дія соціальних законів, а виплата соціальної допомоги передається в ручний режим Кабінету міністрів.

Гриценко переконаний, що таким чином в проект держбюджету на 2012 рік Микола Азаров спільно із Сергієм Тігіпком "злодійкувато включили норми скандального законопроекту №9127, який викликав масові протести по всій країні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електорат Януковича вірить, що чорнобильці знищують бюджет - експерт

"Протести Азаров призупинив підписанням меморандумів з провладними керівниками організацій афганців та чорнобильців. Пунктом першим тих меморандумів Кабмін зобов'язався не змінювати закони про пільги і соціальної допомоги, - і тут же, внесенням проекту бюджету, Азаров з Тігіпком порушили це зобов'язання", - зазначає народний депутат .

За його словами, дія соціальних законів буде скасовано одним голосуванням за бюджет, в результаті якого 10 мільйонів громадян вкотре будуть обмануті Кабміном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко розкрив незбагненність та утаємниченість бюджету-2012

"Список депутатів, які разом з Азаровим і Тігіпком підуть на обман людей, кожен зможе побачити на сайті ВР при голосуванні за бюджет-2012", - нагадав Гриценко.

Нагадаємо, що сьогодні голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін запевнив, що опозиція не голосуватиме за проект бюджету на 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, що до бюджету "злодійкувато" включили норму про скасування пільг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути