середа, 14 грудня 2011 17:34

Електорат Януковича вірить, що чорнобильці знищують бюджет - експерт

Електорат Януковича вірить, що чорнобильці знищують бюджет - експерт

Політолог Віктор Небоженко вважає, що влада стала жертвою своєї пропагандистської кампанії проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Говорячи про те, що 38 відсотків населення вважає, що Тимошенко ув'язнили за політичну діяльність, експерт зауважив: "Це результат боротьби. Влада занадто багато часу приділяє розвінчанню іміджу Тимошенко. Тому отримала протилежний результат. Якби у влади були успіхи, то все, що вона говорила б про своїх ворогів, так би і сприймалося населенням країни. А коли у неї падають рейтинги, людям стає все важче жити, її пропагандистська кампанія проти опонента отримує прямо-протилежну оцінку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" обігнала Партію регіонів

"Так само було за радянських часів. Коли все було добре, на поличках магазинів було повно товарів, ми свято вірили, що світовий імперіалізм справді хоче нас захопити. Як тільки почали пропадати цигарки та продукти першої необхідності, ці ж заяви сприймалися протилежним чином", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голоси за Януковича перейшли в категорію "проти всіх"

За словами Небоженка, якби у Януковича був величезний рейтинг, все, щоб він казав проти Тимошенко, оцінювалося б правильно. "Ті люди, які вважають, що вона опинилася за ґратами за кримінальні злочини, є електоратом Східної України. Вони вірять у те, що скоро буде покращення життя, що чорнобильці та афганці знищують бюджет України", - зазначив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Електорат Януковича вірить, що чорнобильці знищують бюджет - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути