пʼятниця, 14 грудня 2012 20:30

"Регіонал" про побиття Табалових: Прийшло мурло під 200 кілограмів

"Регіонал" про побиття Табалових: Прийшло мурло під 200 кілограмів
Фото: news2000.com.ua

Поведінка представників опозиції, які виштовхали із сесійної зали Верховної Ради народних депутатів Олександра та Андрія Табалових, є неприпустимою.

Про це заявив нардеп від фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов у ефірі "Ера-FM".

"Я вважаю, що в цій ситуації має бути політична відповідальність. Якщо ви вважаєте, що це нормально, коли іде бійка, мордобій, коли когось забивають у залі, то я вважаю, що принципово ненормально. Я бачив ту звірячу бійку і я не впевнений, що могло обійтися без каліцтва чи чого-небудь. Я бачив кремезних хлопців, які були вдвічі більші зростом. Кличко - чемпіон світу, людина всесвітньо відома, має спортивну славу. Звісно, вони не з Кличком пішли битися. А прийшло мурло удвічі вище зростом", - сказав Лук'янов.

На запитання, чи будете Партія регіонів захищати Табалових, він відповів:

"Я буду виступати проти того, щоб мурло під 200 кілограмів вагою било людину. Це фашистські кроки, цього не має бути. Але я і розумію, що людина, яка це зробила (стала "тушкою"), вона зрадила, вона винна".

За його словами, Партія регіонів не платила Табаловим за відмову входження до фракції "Об'єднана опозиція "Батьківщина".

"Ніяких фінансових домовленостей немає. Ці люди не входять до фракції Партії регіонів. Ми відсадили цих людей на край, щоб не було постійних бійок і мордобоїв. У Верховній Раді не буде ні катів, ні заградотрядов, як себе хтось називає. Всі депутати будуть рівні, вільні", - наголосив Лук'янов.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" про побиття Табалових: Прийшло мурло під 200 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

220

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути