середа, 19 червня 2013 14:54

"Регіонал": Янукович — публічний політик, йому немає чого боятися

"Регіонал": Янукович — публічний політик, йому немає чого боятися
Фото: hronika.info

Глава держави Віктор Янукович публічний політик, тому йому немає чого боятися, а от опозиція намагається лише пропіаритися, і не налаштована на діалог. Якщо так продовжуватиметься і надалі, то парламентська більшість буде все вирішувати на свій лад.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

"Янукович — публічний політик та президент України. Йому немає чого боятися, що, як раз і може роздратувати саму опозицію", - висловив думку народний депутат від Партії регіонів.

Також, за його словами, наразі "у Кличка виникла вже нова забаганка. Він вирішив не йти до президента на зустріч". "Так не буває в державі. Що дасть зустріч? Президент хоче, аби парламент запрацював, це і імідж міжнародний, а опозицію не "пече", вони можуть і працювати, і не працювати...Вони хочуть пропіаритися, бо коли стоїть телекамера, вони хочуть показати себе. А от президент і більшість зацікавлені в конструктивному діалозі, та в тому, щоби працював парламент", - наголосив народний депутат від Партії регіонів.

Окрім того, він наголосив, що якщо і надалі опозиційні сили не будуть налаштовані на конструктивний діалог, то представники Партії регіонів "зберуться на позачергову сесію".

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк з представниками політсили прийшов на Банкову на зустріч з президентом з вимогами, підписаними трьома лідерами опозиції.

Нагадаємо, 18 червня глава держави Віктор Янукович запросив на зустріч до Адміністрації президента керівників парламентських фракцій і голову Верховної Ради на середу, 19 червня. "Батьківщина" вже передала президентові шість питань для обговорення під час зустрічі.

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок підтвердив, що не піде до Адміністрації президента на зустріч із главою держави. Водночас, лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко заявив, що не бачить сенсу у зустрічі президента з керівниками фракцій та головою парламенту, яка запланована на середу в Адміністрації президента, оскільки вона має відбутися в стінах парламенту.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал": Янукович — публічний політик, йому немає чого боятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути