Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2013 13:45

Кличко не бачить сенсу у зустрічі з Януковичем поза парламентом

Кличко не бачить сенсу у зустрічі з Януковичем поза парламентом
Фото: news2000.com.ua

Лідер фракції УДАР Віталій Кличко переконаний, що консультації із президентом мають бути регулярні, особливо при вирішенні особливо важливих питань.

Про це він сказав на засіданні ВР.

"Настав час приймати відповідальні рішення. Саме тому, ми вимагаємо, щоби президент перестав ховатися і зневажати людей. Він повинен виконати свій обов'язок, і представити своє бачення розвитку країни. Він зобов'язаний провести змістовну дискусію у парламенті з депутатським корпусом", - наголосив він.

Водночас, говорячи про зустріч лідерів фракцій із президентом, яка має відбутися завтра, лідер УДАРу сказав, що така зустріч має відбуватися не в АП,а в Раді: "Ми бачимо, що у президента такого бажання немає. А він не зацікавлений в тому, щоби парламент працював як незалежний державний орган". Також він додав, що вважає, що "найкращим способом забезпечити роботу парламенту — залишається діалог".

Він додав, що Янукович має висловити свою позицію щодо євроінтеграційних законів: "Ми вимагаємо запровадити таку процедуру і для всіх інших важливих законів, зокрема економічного та соціального спрямування. Тоді не виникатиме підстав для блокування парламенту, і не буде шахрайства. Парламент має працювати не над лобістськими законами, а над тими, які нам потрібні".

Зараз ви читаєте новину «Кличко не бачить сенсу у зустрічі з Януковичем поза парламентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути