середа, 19 червня 2013 11:15

Мярковський прийшов у Раду після ночі з делегацією Лукашенка - ЗМІ

Мярковський прийшов у Раду після ночі з делегацією Лукашенка - ЗМІ
Мярковського споїв Лукашенко? Фото: day.kiev.ua

Перший заступник міністра фінансів України Анатолій Мярковський провів ніч із 17 на 18 червня у неформальному спілкуванні з представниками офіційної делегації, що супроводжує білоруського президента Олександра Лукашенка.

Про це повідомило видання Комерсант-Україна з посиланням на одного з депутатів Верховної Ради від правлячої Партії регіонів.

"І навіщо у Раду відправили Мярковського, після того, як він усю ніч супроводжував делегацію білорусів?", - запитав один із депутатів від Партії регіонів у колеги на виході із сесійної зали ВР, пише видання.

Як повідомлялося, 17 червня вранці на засіданні ВР депутат від ВО "Свобода" Ігор Швайка заявив, що Мярковський виступає з доповіддю перед ВР, перебуваючи у нетверезому стані. За його словами, від високопоставленого чиновника тхне таким характерним запахом алкоголю, що поруч із ним неможливо стояти. Після цього Мярковський швидко залишив залу засідань ВР, не ставши сперечатися з депутатом. Пізніше міністр фінансів Юрій Колобов повідомив, що Мярковський госпіталізований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ПР запевнили, що Мярковський не був п'яним, йому просто стало погано

У Мінфіні спростували твердження опозиції про те, що перший заступник міністра був п'яний.

"Анатолій Іванович ніколи собі такого не дозволив би", - заявили у прес-службі.

Зазначимо, що Мярковський працює на посаді заступника глави Мінфіну з 2002 року при всіх прем'єрах.

Перший заступник голови бюджетного комітету ВР Владислав Лук'янов та голова бюджетного комітету ВР Володимир Макеєнко, які представляють Партію регіонів, заявили, що Мярковському просто стало погано і він не був п'яний. Вони звинуватили опозицію у спробі зірвати засідання ВР. За словами Лук'янова, перший заступник міністра хворий застудою.

Тим часом депутат від УДАРу Павло Різаненко підтвердив, що Мярковський був п'яний. За його словами, коли перший заступник голови Мінфіну проходив повз сектор УДАРу у сесійній залі, було видно, що він перебуває у стані, в якому неможливо виступати з трибуни.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко перебуває у Києві з офіційним дводенним візитом.

Зараз ви читаєте новину «Мярковський прийшов у Раду після ночі з делегацією Лукашенка - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути