вівторок, 18 червня 2013 17:00

Заступника Колобова шпиталізували

Заступника Колобова шпиталізували
Фото: unn.com.ua

Першого заступника міністра фінансів Анатолія Мярковського госпіталізовано.

Про це на засідання парламенту сказав міністр фінансів Юрій Колобов.

"На даний момент його шпиталізовано. Він проходить медичне обстеження", - проінформував Колобов. Міністр також зазначив, що Мярковський особисто розповість депутатам про свій стан здоров'я, коли зможе.

Як відомо, у вівторок вдень під час виступу у Верховній Раді Анатолію Мярковському стало погано. Як з'ясували журналісти після приїзду лікарів та обстеження першого зам міністра підтвердилось що поганий стан здоров'я став наслідком захворювання та перетомлення Анатолія Івановича.

Анатолій Іванович Мярковський з 2003 року працює заступником міністра фінансів, а з 2010 року першим заступником міністра фінансів України. Заслужений економіст України, вважається відомим професіоналом у сфері фінансів.

Голова Регламентного комітету Володимир Макеєнко також заперечив, що перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський під час сьогоднішнього звіту у Верховній Раді був у нетверезому стані. За його словами, Мярковському стало погано.

Зараз ви читаєте новину «Заступника Колобова шпиталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути