Ексклюзиви
середа, 19 червня 2013 13:35

Симоненко порадив почитати звіт Лукашенка, аби зрозуміти, чи варто Януковичу приходити до Ради

Симоненко порадив почитати звіт Лукашенка, аби зрозуміти, чи варто Януковичу приходити до Ради
Фото: news2000.com.ua

Лідер КПУ Петро Симоненко збирається на зустрічі із президентом Віктором Януковичем запропонувати йому антикризову програму партії.

Про це він сказав сьогодні журналістам на брифінгу у ВР.

"Будемо орієнтуватися про що говорити, залежно від того, як відбуватиметься зустріч. Я визначив принципові питання. Буду пропонувати президентові щоб він ще і ще раз розглянув нашу антикризову програму, і пакет антикризових заходів, які пропонує КПУ", - наголосив він.

Також він додав: "Буду просити і пропонувати президентові, щоб ми чітко визначилися, чи будемо захищати українського виробника, і чи будемо приймати закони, які відношення реально до підтримки українського виробника. Третє, буду пропонувати підтримати ініціативу компартії перед самітом у листопаді у Вільнюсі провести референдум, який би дав відповідь, яке є бажання українського народу: рухатися до МС, чи до ЄС. Ми комуністи наполягаємо на цьому, щоб це був бік МС".

На запитання, чи варто президентові, на думку комуністів, приходити до парламенту, він відповів нервово: "Почитайте звіт Лукашенка, і тоді ви все зрозумієте, а саме якою є позиція КПУ". Також він додав, що партія буде голосувати за кандидатуру Копиленка на посаду члена ЦВК, бо він має необхідний досвід.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко порадив почитати звіт Лукашенка, аби зрозуміти, чи варто Януковичу приходити до Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути