неділя, 05 липня 2015 07:25

Розкол у Росії може статися за два-три роки - аналітик

Розкол у Росії може статися за два-три роки - аналітик

 Західні лідери демонструють, що іншого альтернативного плану, аніж Мінськ- 2 у них нема. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав аналітик Міжнародного центру перспективних досліджень Антон Круть.

"Остання заява Захарченка про вибори в "ДНР" 18 жовтня свідчить про те, що Росія не збирається виводити свої війська з окупованих територій Донбасу. І фактично перекреслює мінські домовленості. Однак, Захід не знає, чим їх замінити", - зазначає експерт.

Він вважає, що альтернативою Мінську-2 могла б стати зміна політичного режиму в Російській Федерації.

"Зараз активізувалися міжнародні судові процеси проти Росії. Йдеться про арешти майна ЮКОСА, справу Литвиненка, корупційні скандали за участі російських високопосадовців. Захід посилюватиме тиск у цьому напрямку. Дискредитуватиме правлячі кола Російської Федерації і стимулюватиме внутрішньо-елітний розкол. Це може статися не раніше, ніж за два-три роки. До цього змін у ситуації на Донбасі не буде", - прогнозує Круть.

Нагадаємо, Порошенко на зустрічі із делегацією Конгресу Сполучених Штатів заявив, що нам потрібен план у разі зриву РФ Мирних домовленостей. Він наголосив, що Росія має платити справедливу ціну за вбивства українців.

Зараз ви читаєте новину «Розкол у Росії може статися за два-три роки - аналітик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути