четвер, 15 листопада 2018 13:01

Рабінович зняв свою кандидатуру. Рішення про єдиного кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" прийме Стратегічна рада

Рабінович зняв свою кандидатуру. Рішення про єдиного кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" прийме Стратегічна рада
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що не балотуватиметься на пост президента. Фото: 112 Україна

"Я не буду балотуватися на пост президента. І звернуся сьогодні до Стратегічного ради "Опозиційної платформи - За життя", щоб була висунута інша кандидатура. Це станеться сьогодні або завтра вранці", - заявив 15 листопада на брифінгу лідер партії "За життя" Вадим Рабінович, додавши, що зараз найважливіше - рятувати країну, встановити мир, відновити економіку, змінивши курс нинішньої влади, яка призвела до зубожіння населення.

"Це можемо зробити тільки ми - "Опозиційна платформа - За життя", - заявив 15 листопада на брифінгу лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

За словами політика, президент повинен вирішити "проблему війни і миру" - і він зміг би зробити це так само, як і вивести країну з економічної кризи. Однак є питання, в якому він не має права бути арбітром.

"Сьогодні розділ в серцях людей пройшов і по православ'ю - і президент обов'язково повинен бути арбітром і в цих питаннях. Я довго думав в цю ніч, і мені здається, що я, людина, що сповідує іудаїзм, не можу і не маю морального права бути суддею в питаннях православ'я, що є безумовним обов'язком майбутнього президента. Тому я знімаю свою кандидатуру. Я не буду балотуватися на пост президента. І звернуся сьогодні до нашої ради, щоб негайно була висунута кандидатура. Я хочу, щоб всі мене по-людськи просто зрозуміли", - сказав лідер партії "За життя" в ході брифінгу.

"Я вважаю, що я сьогодні зробив дуже правильну річ для своєї країни, дуже моральну, сильну. Я впевнений в тому, що ми зробимо Україну сильною", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович зняв свою кандидатуру. Рішення про єдиного кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" прийме Стратегічна рада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути