четвер, 10 липня 2008 09:07

"Жванія опустився до рівня найгірших зразків пропаганди часів Кучми" - НСНУ

"Жванія опустився до рівня найгірших зразків пропаганди часів Кучми" - НСНУ
Партія "Народний Союз Наша Україна" закликає депутата Верховної Ради, члена фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Давида Жванію припинити принижувати честь і гідність Президента Віктора Ющенка.

Про це сказано в повідомленні прес-служби НУНС.

НСНУ вважає аморальними заяви Жванії на адресу Ющенка.

"Ми змушені з сумом констатувати, що цей депутат у своїх нападках на Президента Ющенка і його сім"ю перейшов всі межі пристойності", - сказано в заяві партії.

НСНУ вважає, що заперечення Жванією факту отруєння Ющенка свідчить про те, що він опустився до рівня найгірших зразків пропаганди часів Президента Леоніда Кучми.

"Але особливе обурення викликають спроби Давида Жванії воювати із дружиною й малолітніми дітьми Президента. Висловлені в численних інтерв"ю інсинуації на тему громадянства дітей і дружини Ющенка за рівнем цинізму перевершують навіть антиющенківську риторику часів виборів 2004 року", - вважає партія.

НСНУ заявив, що жоден політик не має морального права для вирішення своїх політичних цілей використовувати жінок та дітей.

"Наша Україна" відмежовується від подібних методів і закликає Давида Жванію й всіх українських політиків у своїх суперечках не втрачати почуття елементарної етики, а також припинити вдаватися до образ честі й гідності Глави української держави", - сказано в заяві.

Раніше Жванія заявив про харчовий характер отруєння Ющенко під час кампанії з виборів Президента в 2004 році.

Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Жванія опустився до рівня найгірших зразків пропаганди часів Кучми" - НСНУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути