середа, 23 січня 2008 13:14

"За Богатирьовою немає нікого! Її створив Янукович" - ПР

"Глибоко помиляється той, хто думає, що за Богатирьовою стоять якісь політичні сили, тим більше, якісь симпатики. Наприклад, в середині нашої фракції" - сказав "регіонал" Ярослав Сухий, коментуючи думку, що за призначенням члена Партії регіонів Раїси Богатирьової криється спроба президента привернути до себе електорат сходу України.

"Та нічого подібного! Він просто як був, так і залишається людиною непослідовною, безсистемною. І я абсолютно не бачу тут якихось незрозумілих і геніальних політичних рішень. Річ у тому, що за Богатирьовою немає нікого! Богатирьова створена нами, створена простими людьми з південного сходу України, створена Януковичем, піднесена Януковичем. Тому, це глибока помилка, якщо хтось думає, що за Богатирьовою стоять якісь політичні сили, тим більше якісь симпатики. Наприклад, в середині нашої фракції", - відзначив політик.

Ярослав Сухий уточнив, що для Партії регіонів Раїса Богатирьова - це не велика втрата: "Називається - загін не помітив втрати бійця. Абсолютно".

Нагадаємо, 24 грудня Президент Віктор Ющенко призначив Богатирьову секретарем РНБО.

Президія політради Партії регіонів рекомендувала їй відмовитися від цієї посади, але Богатирьова її прийняла.

В той же час народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що Секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова припинить своє членство в Партії регіонів. Вона відзначила, що Богатирьова вже вийшла з керівних органів партії, пише Острів.

Зараз ви читаєте новину «"За Богатирьовою немає нікого! Її створив Янукович" - ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути