Ексклюзиви
понеділок, 11 серпня 2008 11:10

"Усі регіональні конфлікти в колишньому СРСР створені за російські гроші і за допомогою російських військ" - БЮТ

Крики російських чиновників про роль України в деяких з конфліктів нагадують мені вигуки в стилі "Тримай злодія!". В той же час позиція Росії мені абсолютно зрозуміла - вона логічно виходить зі стратегії розвитку на базі РФ нової імперії.

Про це повідомив депутат від БЮТ у Київраді ОлександрБригінець, коментуючи інформацію про те, що постачання української зброї до Грузії нібито спровокували грузинські власті на силове вирішення конфліктів на території Грузії.

"Дивна історія, у всіх ніби амнезія. Політики немов в один день забули, що всі регіональні конфлікти, у тому числі і в Південній Осетії, Абхазії, Придністров"ї і в Криму, пов"язані перш за все з присутністю там не тільки російської зброї, але і російських військових підрозділів.

А ось позиції українських політиків мене дивують. Невже ніхто в контексті цього інформаційного потоку, пов"язаного з українською зброєю, не нагадає своїм московським колегам, що всі регіональні конфлікти в колишньому СРСР створені за російські гроші і за допомогою російських військ", - підкреслив політик, повідомляє Інтермедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Усі регіональні конфлікти в колишньому СРСР створені за російські гроші і за допомогою російських військ" - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути