середа, 23 квітня 2008 12:11

"Ющенку потрібен час для того, щоб він озирнувся і подумав"

Інформація щодо концепції оновленої Конституції відсутня. Якщо розробляється проект Основного Закону нашої держави, то він повинен бути виставлений на обговорення. А тут незрозуміла ситуація. Питаєш, а вони її ховають і не показують. Хочуть, щоб була якась несподіванка.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів СергійКівалов.

"Думаю все те, що сьогодні робиться, - це дійсно колективна праця, але приймати проект Конституції будуть все одно парламентарії", - додав він.

Для нашої держави в даній ситуації прийнятна парламентсько-президентська республіка, вважає Ківалов: "Робити чисто парламентську республіку на цьому етапі - під питанням. Тому що у нас нестабільна ситуація, криза, то економічна, то політична. Але вінець демократії - це все-таки парламентська республіка, і хотілося б, щоб вона з часом була".

На питання, чи не вважаєте він, що Ющенку зараз вигідний проект Конституції, який послаблює функції Президента, оскільки він сумнівається в тому, що стане Президентом на другий термін, політик відповів: " За тими рейтингами, які опубліковані, у нього менше шансів, чим у Віктора Януковича і Юлії Тимошенко. Але хто знає, як буде. Хто знав, що в 2004 році Президентом України стане Віктор Ющенко? Часу ще дуже багато і все може змінитися. Напевно, президент просто запустив механізм розробки змін Основного Закону, і його команда не може зупинитися. Але після рішення Конституційного Суду запал у команди президента трішки спав. Тепер Ющенку потрібен час для того, щоб він огледівся і подумав".

За матеріалом: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенку потрібен час для того, щоб він озирнувся і подумав"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути