четвер, 15 травня 2008 14:21

"Ющенко відновить статус лідера, якщо заборонить Юлі переписувати Конституцію"

Віктор Ющенко втратив статус лідера демократичних сил країни, опустившись до лідера партії "Наша Україна". Таку думку висловив в коментарі "Острову" міністр внутрішніх справ, лідер партії "Народна самооборона" Юрій Луценко.

"...З великою повагою відношуся до Ющенка часів Майдану і часів дострокових виборів. Він дійсно був тоді лідером демократичних сил країни, піднявшись над окремою, тією чи іншою, партією. У даній ситуації я робитиму все, щоб він відновив цей статус. Зокрема, іноді і критикуючи його дії", - сказав Луценко.

Він відзначив, що, "на жаль, сьогодні протистояння йде по лінії Ющенко-Тимошенко", і висловив переконання, що для припинення цього протистояння Президент повинен, "з одного боку, прибрати всім очевидний подразник у вигляді глави свого Секретаріату, а з іншого - чітко вказати Юлі на неприпустимість і невчасність переписування Конституції".

"Це буде статус лідера нації. А якщо це не буде зроблено, на жаль, він залишиться лідером "Нашої України", - відмітив лідер НС.

"Мені здається, це недостатньо вичерпує потенціал Віктора Андрійовича", - підкреслив Луценко.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко відновить статус лідера, якщо заборонить Юлі переписувати Конституцію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути