Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 16:55

"У справжньої Тимошенко сідниці набагато гарніші, а груди менші" - нардеп (ФОТО)

У кулуарах Парламенту обговорюють мармурові і живі форми Юлії Тимошенко.

Приводом для цього послугувало творіння скульптора з Луганська Миколи Шматька, він представив прем"єра в образі "Української Аврори", залишивши на ній тільки намисто та легкий шалик на інтимному місці.

Той факт, що обличчя і фігура "Української Аврори" дуже схожі на живу Леді Ю, ні у кого не викликає сумніву. А ось яку оцінку творінню луганця дав відомий народний депутат, який попросив з скромності не називати його імені:

- Груди у мармурової фігури дещо більші, ніж у Юлії Тимошенко. Ноги більш спортивні. А ось сідниці трохи плескаті. У живої Юлії Володимирівни вони округліші і набагато красивіші.

А ось сім"я Юлії Тимошенко не у захваті від скульптури Шматька.

- Ніяк я до цього не відношуся, - в серцях сказала Антоніна Ульяхіна, тітка Юлії Тимошенко. - Творчі люди не завжди адекватні. Це продовження того фільму, що був ("Юля") і чорного антипіару. Але ми не можемо заборонити творчість. Що цей скульптор вміє, те й робить. Хотілося, щоб фахівці учили таких людей етиці і моралі. Такі творці чіпляються як кліщі до відомих людей і починають робити собі на них рекламу. Я дуже сумніваюся, що хоч якась частина цієї скульптури відповідає дійсності.

"Одягнена жінка еротичніша, ніж гола"

Наталія Королевська, БЮТ: - Ця скульптура не має ніякого відношення до Юлії Володимирівні. Думаю, Шматько створив лише продукт своєї уяви. Це його фантазія і не більш. Вважаю, прив"язувати до когось своє мистецтво некоректно. Але з іншого боку, люди мистецтва мають право творити. Я б ніколи не погодилася позувати голою. І якби мене зобразили у такому вигляді, я б не купила таку скульптуру.

Ганна Герман, ПР: - У мене немає часу, щоб відстежувати такі речі. Я дуже зайнята. Хоча я люблю, ціную мистецтво і вважаю, що кожен художник має право на своє творіння. А якщо Юлія Володимирівна позувала художникові - це її проблеми. Вона часто займається акторством. Ніколи б таким не займалася. Я займаюся проблемами своїх виборців.

Ольга Боднар, БЮТ: - Такі примітивні речі демонструють непорядність автора. Якби цей скульптор хотів зобразити Тимошенко як жінку, він повинен був отримати від неї згоду. А те, що він узяв, нехай навіть шматок Венери Мілоської, а зверху приробив голову Юлії Володимирівни. Ну, мені було б неприємно таке побачити. Здається, одягнена жінка еротичніша, ніж гола.

Ірина Геращенко, НУ-НС: - Якщо про політика складаються анекдоти, його фотографують або обрамляють в картину або скульптуру - це ознака популярності. Знаєте, непопулярними політиками скульптори не цікавляться. А якщо наш прем"єр - красива жінка і популярний політик, то зрозуміло, чому вона стала музою цього скульптора. Мене не зображатимуть у вигляді скульптури. Я не настільки популярна.

Ольга Герасим"юк, НУ-НС: - Ця фігура говорить про хамство, цинічність скульптора. Мої портрети малювали і без мого дозволу, але мене не пародіювали. Але навіть якщо б мене зобразили так, як Юлію Тимошенко, я б не дуже переживала. Людина, яка чогось досягла, завжди повинна бути готовою до того, що її якось незрозуміло образять. Що стосується стилю "ню", то я б відмовилася в ньому позувати.

За матеріалам: Блік, VIP.

Зараз ви читаєте новину «"У справжньої Тимошенко сідниці набагато гарніші, а груди менші" - нардеп (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути