середа, 13 лютого 2008 10:05

"Тимошенко знімуть у березні" - політолог

"Тимошенко знімуть у березні" - політолог
Політолог Вадим Карасьов, говорить, що Україна стоїть на порозі великих політичних змін, а саме зміни формату коаліції", пише "Сегодня".

"А відновлення роботи парламенту це як доказ того, що сторони можуть домовлятися і виконувати обіцянки", - сказав Карасьов.

Зміни, за його словами, настануть у кінці березня. Причому, лідер "регіоналів" Віктор Янукович отримає пост спікера, що стосується прем"єрства, то тут на крісло більше претендентів: Арсеній Яценюк, Віктор Балога і Раїса Богатирьова.

"Щодо Богатирьової я абсолютно серйозно, а що - міняємо гламур на гламур, як говориться", - уточнює політолог.

У ПР газеті підтвердили, що переговори про відставку Тимошенко з поста прем"єра (через голосування про недовіру уряду, який нібито погодилися підтримати деякі НУ-НСівці) з Банковою ведуться.

Підтвердили і те, що в спікери дійсно може піти Янукович. "Чому не прем"єром? Тому що головною умовою реалізації цієї схеми з боку президента є різке зменшення повноважень прем"єра і Віктору Федоровичу займати цей урізаний пост якось не солідно. Виборці не зрозуміють. А прем"єром може піти Яценюк, Богатирьова або Балога", - говорить "Сегодняі" джерело в ПР.

Водночас джерело відзначає, що немає ніякої упевненості, що Банкова зможе організувати навіть результативне голосування частини НУ-НС за відставку прем"єра, не говорячи вже про те, щоб умовити "Нашу Україну" увійти до коаліції з "регіоналами", а тому говорити про це зарано.

За матеріалами: "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко знімуть у березні" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути