понеділок, 19 листопада 2007 14:10

"Тимошенко ініціюватиме позачергові вибори Ради восени 2008 року"

Кандидат в депутати Верховної Ради від Партії регіонів Олександр Стоян прогнозує, що у вересні-жовтні 2008 року пройдуть позачергові вибори парламенту і Президента.

"Не буде ні більшості, ні меншосіт, розглядатимуться закони, прийматимуться рішення, спочатку ми, звичайно, поділимо комітети, виберемо керівництво, ніяких пакетних голосувань не буде - Верховна Рада працюватиме рік, оскільки, згідно із законом, розпустити її не можна", - вважає політик.

Він також відзначає, що уряд, що у такому разі діє, продовжить свою роботу в статусі виконуючого обов"язки, а тому Тимошенко ініціюватиме позачергові парламентські вибори у вересні-жовтні наступного року.

"Але вони вже, напевно, співпадуть з позачерговими виборами Президента", - вважає регіонал. При цьому Стоян відзначає, що ПР в такій ситуативній Раді голосуватиме за спікера.

При цьому він бачить на цій посаді лідера блоку його імені Володимира Литвина як найбільш нейтральну кандидатуру, яка зможе нормально організувати роботу парламенту.

2 листопада радник Президента Степан Гавриш заявив, що допускає вірогідність одночасного проведення позачергових виборів Верховної Ради і Президента. Крім того, він вважає, що коаліція блоків Юлії Тимошенко і Наша Україна - Народна самооборона може відбутися тільки за умови співпраці з Партією регіонів.


За матеріалами Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко ініціюватиме позачергові вибори Ради восени 2008 року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути