Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 12:39

"Семенюк образилась на соціалістів і домовилася з Балогою"

"Семенюк образилась на соціалістів і домовилася з Балогою"
"Заява глави Фонду держмайна Валентини Семенюк про те, що соціалістам не варто брати участь у виборах мера Києва, суперечить інтересам партії і говорить про те, що вона порозумілася з Банковою".

Так вважає народний депутат IV-V скликань, директор Центру соціальної аналітики "Лівий погляд" Євген Філіндаш.

"Можливо, Валентиною Петрівною рухає образа через те, що столичні соціалісти не підтримують її бажання балотуватися на виборах мера Києва. Це й не дивно, враховуючи, якими приватизаційними скандалами супроводжувалося її перебування на державній посаді. Але, мені здається, головною і найважливішою причиною заяв Семенюк стало налагодження відносин з Секретаріатом Президента і Віктором Балогою", - говорить Філіндаш.

На його думку, на користь цієї версії говорить хоч би той факт, що коаліція, і головним чином її пропрезидентська частина, не поспішає звільняти Семенюк з посади.

"Така поведінка не відповідає високому партійному статусу Семенюк. Спочатку Валентині Петрівні було б непогано визначитися з тим, де саме вона працює: у ФДМУ, у Віктора Балоги або головою Центральної Контрольної комісії СПУ. А вже потім озвучувати свої претензії", - додає експерт.

Зараз же поведінку Семенюк Філіндаш оцінює, як реакцію маленької дитини, якій не дали "погратися у вибори", після чого вона на всіх образилася.

Тим часом, за словами політика, у соціалістів є декілька кандидатур на пост мера Києва, найбільш реальним претендентом з яких є лідер київських соціалістів Микола Данілін.

За матеріалами: Цитата.

Зараз ви читаєте новину «"Семенюк образилась на соціалістів і домовилася з Балогою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути