пʼятниця, 11 січня 2008 16:45

"Регіони" ображаються на Тимошенко, бо вона їх ігнорує

Партія регіонів звинувачує прем"єр-міністра Юлію Тимошенко в перешкоджанні здійсненню контролю за діями влади з боку опозиції. Про це сказано в заяві прес-служби ПР.

Зокрема ПР критикує очолюваний Тимошенко Кабінет Міністрів за те, що він ігнорує вимоги опозиції надавати їй документи, які відображають діяльність уряду.

"На письмові звернення опозиційної парламентської фракції Партії регіонів з вимогою надавати згідно із законом відповідні документи, які стосуються діяльності уряду, Кабінет Тимошенко не реагує", - сказано в заяві.

ПР зазначає, що направила до Кабміну перший лист ще 24 грудня 2007 року, однак дотепер не одержала на нього відповіді.

У цьому листі, згідно із повідомленням, було викладено прохання надати опозиції стенограми, протоколи засідань уряду, проекти урядових рішень та інші документи, які партія вважає необхідними для здійснення контролю над владою.

"Таке ставлення Кабінету Тимошенко до вимог опозиції суперечить демократичним основам прозорості й відкритості влади. І вже ніяк не вписується в контекст численних заяв із цього приводу, які проголошувала сама Тимошенко", - зазначають вони.

Партія регіонів оголосила про свою опозиційність у день обрання Юлії Тимошенко прем"єр-міністром.

Після цього ПР сформувала "опозиційний Кабінет Міністрів", метою якого було задекларовано здійснення контролю за роботою уряду.

Після виборів Верховної Ради лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко обіцяла забезпечити контрольні функції опозиції у випадку створення коаліції БЮТ і блоку "Наша Україна-Народна Самооборона", повідомляє прес-служба ПР.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" ображаються на Тимошенко, бо вона їх ігнорує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути