середа, 14 листопада 2007 08:24

"Регіони" не обговорюють можливе спікерство Януковича

Представник Партії регіонів Інна Богословська заявляє, що питання про спікерство нинішнього прем"єра Віктора Януковича не обговорюється.

Про це вона сказала в ефірі 5 каналу у вівторок ввечері, відповідаючи на питання, щодо можливої прихильності президента до варіанту, при якому Януковичу буде віддана посада спікера.

"Я знаю, що про це не йдуть розмови зараз. І взагалі торгу про портфелі немає", - наголосила Богословська.

Говорячи про робочу групу щодо підготовки першого засідання Верховної Ради 6 скликання, вона наголосила, що проблема полягає в тому, що відбувається "порушення законів".

"За регламентом голосування відбувається за принципом, що рішення приймається більшістю всього складу робочої групи. Це означає, що питання можна вирішити тільки з порозумінням. Ми були готові до співпраці", - сказала вона.

"Але було скликано перше засідання, на якому з пропозиції БЮТ поза всіма нормами і регламентом було переголосовано положення про робочу групу, згідно з яким з 30 людей рішення можуть прийняти дев"ять. через це конфлікт", - наголосила Богословська.

"Не можна починати роботу Верховної Ради з порушення всіх законів", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не обговорюють можливе спікерство Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути