понеділок, 20 жовтня 2008 08:32

"Регіони" не хочуть в коаліцію з Тимошенко, але про над її пропозицією подумають

Партія регіонів у понеділок вранці вирішить, чи брати участь в зборах фракцій, ініційованих Прем"єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це заявив народний депутат від цієї політичної сили Сергій Льовочкін в інтерв"ю газеті "Сегодня".

"Думаю, що це черговий піар. Насправді Тимошенко не вірить ні в яку коаліцію і просто боїться нових виборів", - відзначив політик.

"Для нас головне - не коаліція, а принципи і програма. Тимошенко ж знову ставить віз попереду кобили: спочатку треба запропонувати програму порятунку, а потім вже об"єднуватися. Але біда в тому, що у Тимошенко таку програму написати нікому", - сказав парламентарій.

Нагадаємо, раніше Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко запропонувала створити коаліцію і уряд захисту від світової фінансової кризи за участю всіх політичних сил, представлених в парламенті, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не хочуть в коаліцію з Тимошенко, але про над її пропозицією подумають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути