Ексклюзиви
понеділок, 31 березня 2008 13:52

"Регіони" готові співпрацювати з партією Кріля - Чечетов

"Партія регіонів готова співпрацювати з будь-якими політичними силами України. Головне - щоб вони поділяли програмні цілі ПР".

Так народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов відповів на питання, чи готова ПР співпрацювати з новоствореною партією Ігоря Кріля "Єдиний Центр", як це припускають в ЄЦ.

"Позиція Партії регіонів не мінялася. Ми спочатку говорили і говоримо зараз, що ПР готова співпрацювати з будь-якими політичним партіями, без виключення - в ім"я України, для об"єднання і консолідації суспільства. Але з тими політичними силами, які з одного боку позділяють нашу оцінку сьогоднішньої ситуації в країні, наше бачення перспективи розвитку держави, які позділяють наші основні програмні принципи. Ось основний майданчик для того, щоб ми співпрацювали спільно з іншими політичними силами. Тільки на наших принципах!", - відзначив він.

На уточнююче питання, чи підходить "Єдиний Центр" під визначення, викладені ним і необхідні для співпраці з ПР, Михайло Чечетов відповів, що в ПР ще не знають, "які у цієї політичної сили програмні цілі, яке бачення розвитку держави і так далі"

"Якщо це співпадає з нашими цілями, то, будь ласка, давайте об"єднувати зусилля. Поки зарано щось говорити", - акцентував політик.

Нагадаємо, член президії партії "Єдиний Центр", народний депутат України Віктор Тополов заявив, що новостворена партія готова до співпраці з Партією регіонів.

Він упевнений, що спільно з Партією регіонів можна зробити багато корисного для суспільства.

"Коли прем"єром був Янукович, і у нас була з ним розмова, я йому сказав: Віктор Федорович, все, що буде вами подаватися, те, що йде на користь Україні, я підтримуватиму", - відзначив Віктор Тополов і додав, що у ЄЦ з Партією регіонів "є багато речей, які можуть бути спільно реалізовані", повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові співпрацювати з партією Кріля - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути