вівторок, 13 січня 2009 10:34

"Регіони" голосуватимуть за відставку Ющенка,Тимошенко і Стельмаха

"Регіони" голосуватимуть за відставку Ющенка,Тимошенко і Стельмаха
Партія регіонів буде голосувати як за відставку уряду Юлії Тимошенко і Президента Віктора Ющенка, так і за відставку голови Нацбанку Володимира Стельмаха, якщо це питання буде розглядатися в парламенті у вівторок.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович на засіданні президії політради Партії регіонів у вівторок.

"Якщо в парламенті виникне сьогодні питання про відставку голови Національного банку, то Партія регіонів буде голосувати за це так само, як буде голосувати за відставку чинного уряду і чинного Президента", - сказав Янукович.

За його словами, у партії добре усвідомлюють, що в ситуації, яка склалася з курсом національної валюти, провина НБУ складає "максимум 30%", а інша частина провини - на уряді й Президенті.

"Ми звертаємося зараз до українського народу: у подіях навколо падіння гривні винен уряд, його непрофесійна і безвідповідальна політика. Тому ми наполягаємо: усі "помаранчеві" повинні відійти від влади. І саме тому Партія регіонів ініціювала відставку уряду", - цитує його слова Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" голосуватимуть за відставку Ющенка,Тимошенко і Стельмаха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути