четвер, 05 червня 2008 09:43

Прихід Ющенка в Раду став пасткою для "ЄЦ" - Шуфрич

Є цілий ряд питань, проти яких виступає Партія регіонів. Якщо коаліція їх не зачіпатиме, то парламент може працювати.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич, відповідаючи на питання про те, як довго парламент зможе пропрацювати в нормальному режимі.

"Ми бачимо сьогодні, що керівництво парламенту обходить всі гострі питання заради того, щоб створити ілюзію працюючого парламенту, а наскільки це буде ефективно, подивимося за результатами", - зазначив нардеп.

"Зараз на Банковій думають про те, як жити після 23 січня 2010 року"

На запитання про те, як довго така ілюзія може продовжитися, Нестор Шуфрич відповів, що "все залежить від того, яка концепція буде розроблена на Банковій. Зараз я можу констатувати, що Секретаріат Президента збентежений падінням електоральної підтримки Ющенком і його партії. Вони хочуть створити хорошу міну при досить бездарній грі. Хто б що не говорив, а з кожним днем повноваження Ющенка скорочуються, він наближається до очікуваного президентського дембелю. Тому зараз на Банковій не стільки думають про продовження президентських повноважень Ющенком, скільки про те, як жити після 23 січня 2010 року".

На питання, чи вплинув прихід Ющенка на злагоджену роботу коаліції, "регіонал" відповів: "Це була пастка для ЄЦ, враховуючи певну конфронтацію між ЄЦ, "Нашою Україною" і коаліцією в цілому, з тактичних міркувань, вони повинні були зробити все для того, щоб завалити закон про внесення змін до Держбюджету. Адже цей закон фактично індульгенція для бюджетної політики уряду Тимошенко. Це не повинно було входити в плани ЄЦ і, зокрема, Балоги. Але у присутності живого Ющенка навіть Балога не ризикнув опускати його", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Прихід Ющенка в Раду став пасткою для "ЄЦ" - Шуфрич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути