четвер, 25 вересня 2008 13:34

"Нунсівці" блокуватимуть Раду - Полохало

Як заявив парламентарій від БЮТ Володимир Полохало, сьогодні фракція НУ-НС знаходяться "не просто в аморфному стані, а в стані паралічу".

"Думаю, обіцянки Президента сформувати новий список "Нашої України" стосується не всіх присутніх в залі.

Тому, швидше за все, ті, кому пообіцяють місце в майбутньому списку, сьогодні за будь-яких обставин блокуватимуть діяльність Верховної Ради і працюватимуть на перевибори.

Тому, що отримали вказівки і пов"язують свої політичні перспективи з новими виборами, з тим, що знову потраплять до парламенту.

Але, опитування громадської думки показують, що як мінімум половина з присутніх в залі членів НУ-НС не зможуть потрапити до складу Верховної Ради сьомого скликання. Тому сьогодні не можна говорити про якусь єдину політичну силу НУ-НС", - заявив пан Полохало.

"Бачу абсолютно незавуальовані наміри Президента оголосити про дострокові вибори, спробувати пропустити 3-4 технічні партії або блоки на базі політичної інертності і такої дати виборів (28 грудня, - ред.), коли не прийдуть виборці.

І з цих ось осколків і технічних суб"єктів виборчого процесу, які зараз будуть утворені, спробувати сформувати коаліцію з Партією регіонів і Блоком Литвина в наступному парламенті", - підсумував політик, повідомляє Цензор.НЕТ.

Зараз ви читаєте новину «"Нунсівці" блокуватимуть Раду - Полохало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути