вівторок, 08 травня 2007 11:50

"Наша Україна" не домовилася з Луценком

"Наша Україна" не домовилася з Луценком
Депутат фракції "Наша Україна" Сергій Бичков вважає необхідним відмовитися на даному етапі від створення єдиного передвиборного мегаблоку демократичних сил і пропонує йти на вибори єдиним партійним списком.

Так він прокоментував процес створення єдиного мегаблоку за участю партії "Народний союз "Наша Україна" та інших демократичних партій.

"Блокуватися необхідно після виборів", - відзначив він, додавши: "Або йдіть (демократичні сили) в партійний список, який називається "Наша Україна".

Бичков також відзначив, що партійний передвиборний список партія "Наша Україна" сформувала на з"їзді в алфавітному порядку і до цього списку увійшли представники інших партій, зокрема, Української народної партії і Народного руху України.

Бичков також відзначив, що "на керівників "Нашої України" чиниться тиск з боку представників демократичних сил з метою створення єдиного мегаблоку".

При цьому він висловив думку, що нашоукраїнцям вдасться переконати своїх прихильників по демократичному табору відмовитися від створення єдиного блоку перед виборами.

"Ми здатні самостійно йти на вибори", - наголосив він.

Депутат також вважає, що у разі створення єдиного мегаблоку, партія "Народний союз "Наша Україна" "втратить своє обличчя".

Раніше лідер партії "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко повідомив, що проходить вже третій раунд переговорів щодо створенню мегаблоку за участю "Нашої України", БЮТ і "Народної самооборони", пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" не домовилася з Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути