субота, 17 липня 2010 10:53

"Нафтогаз" програв Фірташу на прохання "Газпрому"?

НАК "Нафтогаз" змінив свою тактику в Стокгольмському суді після прохання керівництва "Газпрому" не втягувати їх у конфлікт з "РосУкрЕнерго".

Про це пише "Дзеркало тижня", посилаючись на лист заступника голови правління ВАТ "Газпром" і одночасно голови координаційної ради "РосУкрЕнерго" Валерія Голубєва.



Згідно документу, російський монополіст просить "Нафтогаз" відкликати зі Стокгольмського суду свою заяву, "що містить неправильно викладені факти, навмисне спотворення і вільне трактування подій і документів, а також твердження щодо ВАТ "Газпром" і його посадових осіб, що не відповідають дійсності".

Як зазначає видання лист представника "Газпрому" пояснює "чому ж було змінено третє подання до Стокгольмського арбітражу і чому після цього у справі "РосУкрЕнерго" проти "Нафтогазу" в якості третьої сторони не фігурували ні "Газпром", ні перші особи РФ".

Водночас, за словами юристів, по суті це подання не було змінено, але з нього зникли прізвища людей, які могли внести ясність у багато спірних питань з "РосУкрЕнерго".

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" програв Фірташу на прохання "Газпрому"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути