неділя, 19 вересня 2010 13:10

"Могильов - це вівчарка, яка сидить у будці і кидається за командою влади"

"Могильов - це вівчарка, яка сидить у будці і кидається за командою влади"

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман назвала перешкоджання київської міліції учасникам акції пам"яті Георгія Гонгадзе "тупістю".

"Це тупість міліцейських начальників, і я переконана, що за цю тупість вони повинні понести покарання. Я буду ставити це питання в понеділок перед президентом", - сказала вона.

Натомість міліція заявляє, що не чинила жодних перешкод учасникам акції пам"яті Георгія Гонгадзе та діяла в рамках закону, йдеться у повідомленні прес-служби столичної міліції.

"Під час спілкування учасники мітингу не зверталися з проханням про надання їм можливості пройти безпосередньо до приміщення адміністрації президента", - підкреслили у міліції.

Народний депутат від НУНС Генадій Москаль вважає, що персональну відповідальність несе міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

"Хіба перешкоджали акції без дозволу Могильова? Він же ж в усіх інтерв"ю каже, щоб більше трьох не збирались, в дудки не гуділи і в барабани не били. Це якась фобія. Міністр думає, що до нього вночі увірвуться мітингувальники, будуть барабанити і дудіти. Влада ж боїться свого народу. Могильов - це така собі вівчарка, яка сидить у будці і кидається за командою влади", - прокоментував нардеп.

"Це дійсно тупість, дурість і обмежений інтелект. Наступного дня мали бути покарані начальник райвідділу чи начальник МВС в Києві. Це все відбувалось з мовчазної згоди влади", - зазначив Москаль.

Нагадаємо, 16 вересня співробітники МВС перегородили вулицю Банкову в районі комітетів Верховної Ради і відмовились пропускати учасників ходи до адміністрації президента. Хода була присвячена 10 річниці зникнення журналіста Георгія Гонгадзе.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Могильов - це вівчарка, яка сидить у будці і кидається за командою влади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути