Ексклюзиви
субота, 19 січня 2008 17:25

"Луценку на посту міністра внутрішніх справ залишились лічені дні"

Сьогодні директор "Київського центру політики і інформації" Володимир Дяченко заявив, що у Юрія Луценко після вчорашнього неадекватного нападу на мера Києва Леоніда Черновецького під час засідання РНБОУ немає політичного майбутнього і йому залишились лічені дні на посту міністра внутрішніх справ, прес-служба Київського центру політики і інформації.

"Президент України Віктор Ющенко не зможе не звільнити Юрія Луценко з поста міністра МВС, оскільки пан Луценко повністю дискредитував себе поведінкою, негідною посаді", - акцентував політолог.

На думку Володимира Дяченко, з приводу дій Юрія Луценко найближчим часом повинні висловитися керівники "Нашої України", оскільки міністр МВС зробив непоправний удар по політичному іміджу "НУ-НС".

Нагадаємо, 18 листопада під час засідання Ради Національної Безпеки і Оборони України міністр внутрішніх справ Юрій Луценко побив мера Києва Леоніда Черновецького, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «"Луценку на посту міністра внутрішніх справ залишились лічені дні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути