Ексклюзиви
вівторок, 18 серпня 2009 12:24

"Арсенал зброї" Тимошенко виявився старою рушницею

"Арсенал зброї" Тимошенко виявився старою рушницею

"Арсенал зброї", який виявили в банку "Київ", про який вчора на брифінгу заявила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, був знайдений у кабінеті екс-голови правління і колишнього мажоритарного акціонера банку "Київ" Миколи Марченка. Проте, за його словами, складався цей арсенал з однієї старої рушниці.

"Вони відкрили сейф у моєму кабінеті, де дійсно була одна рушниця, яка 15 років там знаходиться і на яку 15 років міліція дає дозвіл на зберігання", – повідомив Марченко.

Він вважає, що його кабінет зламали протизаконно, оскільки він знаходиться в приміщенні, яке не належить "Києву" і розташоване на поверх вище ніж банк.

"Вони зламали замки, а це небанківське приміщення - це приміщення Деревообробного комбінату N3", - розповів він.

Такі дії Марченко називає передвиборним піар-ходом.

"Людям нічого робити, вони перед виборами знаходять якусь дурість і шукають ворогів народу. Завтра (18 серпня) я подам позовну заяву до суду на цю всю вакханалію, яку вони там влаштували", - обурюється він.

Нагадаємо, вчора Тимошенко зробила сенсаційну заяву, що в банку "Київ", 99,93% акцій якого належать державі, було виявлено "цілий арсенал важкої зброї"

Крім того, за її словами, був зафіксований масовий вивіз фінансової документації. Осіб, які здійснювали вивіз документів, вдалося затримати і Міністерство внутрішніх справ вже порушило проти них кримінальну справу.

За матеріалом: Дело

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал зброї" Тимошенко виявився старою рушницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути