Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2008 08:15

"Антикризовий" компроміс можливий?

У п"ятницю Верховна Рада має розглянути антикризові законодавчі пропозиції різних політичних сил. Депутат від опозиційної Партії регіонів Олексій Плотніков в інтерв"ю "Німецькій хвилі" припустив можливість досягнення  компромісу.

Водночас, депутат висловив сумнів, що ухвалені заходи вдасться реалізувати без формування антикризового уряду.

Антикризові законопроекти уряду, Партії регіонів та блоку "Наша Україна – Народна самооборона" будуть голосуватися почергово, а в разі, якщо жоден з них не пройде, можна буде створити погоджений варіант, сказав Олексій Плотніков.

За його словами, депутати свідомі того, що антикризові закони є пріоритетом, але немає згоди щодо їхнього втілення: "Йдеться про інструментарій рятування, про методи. Тобто, чи здатний уряд виконувати ці законопроекти з подолання наслідків кризи. Якщо не здатний, можливо, урядові слід йти у відставку і слід формувати новий уряд".

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вже закликав створити замість уряду Тимошенко новий антикризовий уряд. В цей час депутати від БЮТ повідомили, що понад сто депутатів від інших фракцій підтримують створення "поіменної" правлячої коаліції. А "регіонали", за словами БЮТівців, готові зібрати підписи парламентаріїв на підтримку цього рішення.

Зараз ви читаєте новину «"Антикризовий" компроміс можливий?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути